Öğrencilerimiz, Bodrum'da Konferans ve "Özgün Baskı Çalıştayı"na Katıldı

16. 10. 2014

Bodrum’da, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünce düzenlenen Devrim ERBİL ve Bünyamin ÖZGÜLTEKİN'in davetli oldukları konferans etkinliğine, Atölye dersi kapsamında dördüncü sınıf öğrencilerimiz  Resim iş Eğitimi ABD Başkanı Yrd. Doç. A. Cem ÖZAL’ın düzenlediği gezi ile izleyici olarak katılındı. Konferansta çağdaşlık, çağdaş sanat ve ideoloji, sanat eğitimi ve sorunlar, sanatçı adaylarının sanat alanındaki konumları konularında önemli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Prof. Dr. Bünyamin Özgültekin ve Prof. Dr. Devrim Erbil'in gerçekleştirdikleri " Çağdaş Sanat Üzerine" isimli Söyleşi, Şükran-Rauf Nasuhoğlu Araştırma, Eğitim Kültür Merkezi, Kırmızı Salon'da yapıldı. Prof. Dr. Devrim ERBİL'in Gravür, Prof Dr. Bünyamin ÖZGÜLTEKİN'in ise Serigrafi çalışmalarını öğrenciler ile birlikte gerçekleştirdikleri Baskı Çalıştayı ise Resim Bölümü Özgün Baskı Atölyesi'nde yapıldı..

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2018 17:59:32 Okunma Sayısı : 865