Nevşehir Sergisi

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETİM ELEMANLARI NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİNDE SERGİ AÇTI

08 Nisan 2016 tarihinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Karma Sergisi açıldı. “Üniversiteler arası işbirliği sanat ve iletişim” projesi kapsamında düzenlenen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Filiz KILIÇ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KÖÇER, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lale ALTINKURT ile resim bölümü öğretim üyeleri, Nevşehir Üniversitesi akademik personeli ile öğrenciler katıldı. Sergi sonrasında “Sanata Dair” konulu bir söyleşi düzenlendi.

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2018 18:19:40 Okunma Sayısı : 1004