Konferans ve Workshop

HOLLANDA HAN ÜNİVERSİTESİ NİJMEGEN EĞİTİM FAKÜLTESİ VE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KONFERANS VE WORKSHOP

Hollanda Han Üniversitesi Nijmegen Eğitim Fakültesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen konferans ve workshop programında ve Arş. Gör. Dr. İnci Bulut KILIÇ Yrd. Doç. Cem Özal workshop çalışmalarıyla yer aldılar. “Sosyal Yapılandırmacılık” teması altında düzenlenen etkinliklerde sanat eğitimi alanı için “Çoklu Zeka Yoluyla Ritim” başlıklı workshop, Yrd. Doç. Dr. Müge Adnan ile ortak hazırlanan, sanat eğitimi ve doğru internet kullanımına yönelik “Rönesans mı Barok mu?” başlıklı workshop ve Han Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Jantien de Jong ile ortak hazırlanan “Kampüs Tasarımı” başlıklı workshop düzenlenmiştir. Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden Pınar Çekiç, Özlem Bilim, Elif Kübra Aytekin, Şevket Kütle ve Semih Zorlu’nun aktif rol aldığı çalışmalarla öğrencilerimiz farklı ülkelerden öğretmen adaylarıyla biraraya gelme fırsatı bularak eğitim alanında yeni fikirlerin paylaşıldığı bir platformda yer alma fırsatı yakalamışlardır.

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2018 18:16:56 Okunma Sayısı : 1137

Son Duyurular