Kastamonu Sergisi

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI VE KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ

Anabilim dalımızın öğretim elemanları ve Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Eğitim Fakültesi öğretim elemanları 02.05.2016 tarihinde Kastamonu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde ortak bir sergi düzenlediler. Serginin açılışı Kastamonu Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Güzel sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Lale Altınkurt tarafından gerçekleştirildi. Öğretim elemanları serginin yanı sıra sanat üzerine bir de söyleşi gerçekleştirdiler. Sergiye ve söyleşiye çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Resim, heykel, seramik, geleneksel Türk sanatları ve grafik tasarımı çalışmalarından oluşan sergide Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Prof. Dr. Lale Altınkurt, Yrd. Doç. A. Cem Özal, Yrd. Doç. Ömür Koç, Öğr. Gör. Alparslan Kaya, Öğr. Gör. Çetin Çelebi, Arş. Gör. Dr. İnci Bulut Kılıç ve Arş. Gör. Kahraman Kılıç’ın eserleri yer alırken Kastamonu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinden Doç. Seyhan Yılmaz, Yrd. Doç. Ruhi Konak, Yrd. Doç. Metin Uçar, Yrd. Doç. Dr. Burak E. Tarlakazan, Yrd. Doç. Dr. Elif Tarlakazan, Yrd. Doç. İrem Pala, Yrd. Doç. Dr. Teoman Çığşar, Yrd. Doç. F. Müjde Gökbel, Yrd. Doç. Muhammet Bilgen, Yrd. Doç. İ.M.V. Noyan Güven, Yrd. Doç. Köksal Bilirdönmez, Öğr. Gör. Işılay Konak, Arş. Gör. Mine Dilber, Arş. Gör. Sümeyya İlhan’ın eserleri ve Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Arş. Gör. İsmail Helvacı, Arş. Gör. Alkan Bayraktar’ın eserleri yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2018 18:18:06 Okunma Sayısı : 1151