Karma Sergi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Sergi Salonunda 22 Nisan 2016 Cuma günü Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim elemanları karma sergisi açıldı. Bölümümüz öğretim elemanları ve Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri arasında sanat ve sanat eğitimi alanlarında karşılıklı iletişim sağlamak ve öğrencilerimize kendi öğretim elemanları dışında diğer üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri ya da güzel sanatlar eğitimi bölümleri öğretim elemanlarının yapıtları ile farklı yaklaşımları paylaşabilmesi amacıyla karşılıklı sergiler düzenlenmesi düşüncesi ile bölümümüz geçen sene Afyon Kocatepe Üniversitesinde sergi açmıştı. Bu sene de bölümümüz Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı, Afyon Kocatepe Üniversitesi GSF öğretim elemanlarının sergisini öğrencilerimizle ve plastik sanatlar eğitimi ile ilgilenenlerle buluşturmuş oldu.
 
Sergi Rektör Yardımız Prof. Dr. Yusuf Ziya ERDİL’in konuşmasıyla açıldı. Açılışta ayrıca Rektör Yardımız Prof. Dr. Nevres Hürriyet AYDOĞAN ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe Oğuz Ünver yer aldı. Üniversitemizden çok sayıda akademisyen ve öğrenci de izleyici olarak sergide yer aldı.
 
Resim, heykel, seramik ve özgünbaskı çalışmalarından oluşan 41 eserin yer aldığı sergide Prof. Mehmet ŞİRZAD, Yrd. Doç. Dr. Erdal ÜNSAL, Yrd. Doç. Dr. Hülya ULAŞ FEYZİOĞLU, Yrd. Doç. Dr. F. Nuri KARA, Yrd. Doç. Dr. Ulviye ŞİRZAD, Öğr. Gör. Gökay TAZEGÜL, Öğr. Gör. Kayhan METİN, Öğr. Gör. Deniz KARTAL KARA, Öğr. Gör. S. Veysel ÖZEL, Öğr. Gör. Canan GÜREL AK, Öğr. Gör. T. Serkan RODOSLU, Öğr. Gör. A. Baha ÖRKE, Öğr. Gör. Hakan PEKYAMAN, Öğr. Gör. Hasan ŞAHBAZ, Arş. Gör. Gökçe ÖZER ÖZ, Arş. Gör. Hakan ERGUN, Arş. Gör. Kamuran AK, Öğr. Gör. Hayati ULUSAY, Öğr. Gör. Mine ERGUN ve Dursun ARSLAN’ın eserleri yer alıyor.
 

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2018 18:18:53 Okunma Sayısı : 1218

Son Duyurular